Miért válaszd? – étvágygerjesztő a pincér – vendégtéri szakmához
Sandra Bullock, Lady Gaga, Gwyneth Paltrow, Bruce Willis vagy Jennifer Anniston. Tudod, hogy mi a közös bennük? Nemcsak az, hogy híres színészek, hanem az is, hogy két casting között, mindannyian pincér munkával kezdték pályafutásukat. Ha arra nincs is receptünk, hogyan juthatsz el a vendéglátásból a hollywoodi vörös szőnyegig, abban viszont segíthetünk, hogy megmutatjuk, hogyan lehetsz jó pincér, ha ezt a szakmát szeretnéd tanulni. A kezdetek kezdetén az evett házon kívül, aki kénytelen volt: nem volt konyhája vagy nem volt pénze tüzelőre. Míg az ókorban szükségszerűségből látogatták a vendégek a mai éttermek elődeit, napjainkban nemhogy sikkes étteremben enni, hanem mondhatni napi rutinná vált az éttermek látogatása. Előszeretettel keressük fel a vendéglátóipari egységeket amikor nincs időnk vagy kedvünk főzni vagy egy-egy családi esemény megünneplésekor egy sikkes étterembe visz az utunk és nem kérdés, hogy a barátainkkal is elsősorban kedvenc törzshelyünkön találkozunk. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kiszolgáló személyzettel kerülünk kapcsolatba. Cikkünkben a vendéglátás mozgatórugójának számító pincér szakember feladatait és a munkavégzéséhez szükséges kompetenciákat, elvárásokat ismertetjük. Kiből válhat jó pincér? A turizmus-vendéglátás ágazat hároméves képzése, amelynek elvégzése után szakképzettség szerezhető. Jelenleg 121 helyen lehet pincér-vendégtéri szakember szakmát tanulni azoknak a fiataloknak, akik különös vonzódást éreznek a vendéglátás területéhez és folyamatos késztetést éreznek … Bővebben: Miért válaszd? – étvágygerjesztő a pincér – vendégtéri szakmához
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba