Autómárka kvíz

Szerző: | 2024. január. 20. | Kvíz

Fekete háttéren piros autógrafika, felette a kvíz címe.

A világon sokféle autómárka létezik. Te vajon felismered a márkák emblémáit? Tedd próbára tudásod a kvíz feladványaival!

Ahogyan egyre több ember kezdett el autót használni, egyre több márka jelent meg a piacon. A különböző márkájú autók egyik megkülönböztető jele a márkák emblémája, amit az autó elején és végén, illetve a kormányán mindig megtalálsz. Te mennyi autómárka jelét ismered fel?

Teszteld a tudásodat az autómárkák felismerésében, és indítsd a kvízt a START gombra nyomva!

A kvíz végén, ha az összes kérdésre válaszoltál, mindenképp nyomj rá a befejezés gombra, hiszen akkor tudhatod meg, hogy válaszaid helyesek voltak-e.

Buzdító szöveg nyíllal régi foglalkozások kvízhez.

Tedd próbára a tudásodat műszaki érdekességekről szóló kvízünkkel is:

Ha érdekelnek az autók, és elgondolkoztál, hogy az autógyártás területén helyezkedj el, akkor az alábbi linken olvashatsz az autógyártó szakmáról.

A szerzőről:

Szigetvári Vilma
Pszichológia alapképzését nemrég fejezte be, így még frissen élnek benne az egyetemi hallagatóként szerzett tapasztalatai a felsőoktatási rendszerről. Sok éves cserkészvezetői múltjával fontos küldetésének érzi a fiatalok segítését. Számára is nehéz feladat volt a szakmájának megtalálása, így szeretne minél inkább segíteni, hogy másoknak megkönnyíthesse ezt a folyamatot.