Kvíz: Felismered ezeket a kerti virágokat?

Szerző: | 2024. február. 18. | Kvíz

Világos zöld háttéren "kerti virágok kvíz" felirat, körülötte körbe a kép szélén színes virág grafikák.

Közeledik a tavasz, kezdenek nyílni a kerti virágok. Te mennyire ismered a kertekben nyíló virágokat? Tedd próbára tudásod a kvíz feladványaival!

Tavasz közeledtével egyre több és egyre színesebb kis virágok kezdik színesíteni a kerteket. Sokféle virág létezik. A világ különböző tájain más-más virágokkal találkozhatunk, amelyek kinézete jelentősen eltérhet egymástól. Miből lehet felismerni egy-egy kis virágot? Te mennyit ismersz fel ismersz fel a kertekben előbukkanó kis virágokból?

Teszteld a tudásodat kerti virágok felismerésében, és indítsd a kvízt a START gombra nyomva!

A kvíz végén, ha az összes kérdésre válaszoltál, mindenképp nyomj rá a befejezés gombra, hiszen akkor tudhatod meg, hogy válaszaid helyesek voltak-e.

Buzdító szöveg nyíllal régi foglalkozások kvízhez.

Tedd próbára a tudásodat fák és állatok felismerésében is:

A szerzőről:

Szigetvári Vilma
Pszichológia alapképzését nemrég fejezte be, így még frissen élnek benne az egyetemi hallagatóként szerzett tapasztalatai a felsőoktatási rendszerről. Sok éves cserkészvezetői múltjával fontos küldetésének érzi a fiatalok segítését. Számára is nehéz feladat volt a szakmájának megtalálása, így szeretne minél inkább segíteni, hogy másoknak megkönnyíthesse ezt a folyamatot.