Kvíz: Melyik híres ember látható a képen?

Szerző: | 2023. május. 29. | Kvíz

Moziban ül egy pár és mosolyogva nézik a mozivásznat.

Ha filmekről, sorozatokról beszélünk, általában a főszereplő színészek vagy a rendező neve jut először eszünkbe. Pedig a háttérbe rengeteg szakember, operatőrök, zeneszerzők és forgatókönyvírók is keményen dolgoztak, hogy elégedetten majszolhassuk a pattogatott kukoricát a filmvászon előtt. De még náluk is ritkábban esik szó a látványtervezőkről és a maszkmesterekről. Pedig nélkülük bizony nem léteznének a filmtörténet ikonikus szörnyei és hősei.

Ezúttal olyan mozifilmek szereplőit válogattuk össze, akik a maszkmesterek jóvoltából szinte felismerhetetlenek a filmvásznon! Felismered, hogy melyik híres ember bújik meg a maszk mögött?

A szerzőről:

Lengyel Andrea
Hisz az önfejlesztés és az életen át tartó tanulás fontosságában. Elhivatott a szakmai trendek, jó gyakorlatok, digitális fejlesztések iránt, amelyek megkönnyíthetik a munka világába történő belépést, és kiemelten foglalkoztatja a technológiai fejlődés következtében megvalósuló szakmai megújulás, a munkakörök átalakulása. Mottója: Rugalmasság, fejlődés, digitális megújulás szükséges a közös jövő megalapozására