Nyári szinonima kvíz

Szerző: | 2023. június. 24. | Kvíz

A képen rajzolt pálmafák láthatók, egy napággyal és bőröndökkel egy szigeten

Vége az iskolának, és a nyári szünidővel megérkezett hozzánk a kánikula is. Mit terveztek a nyárra? Mivel töltitek el a szabadidőtöket?

Jó nyári program lehet a nyaralás, az utazás, de azért ha vízpartra mentek, ne feledkezzetek meg az óvatosságról sem, mert a kánikula fizikailag is megterheli a szervezetet. A mai kvízben szinonimákat hoztunk az eddig felsorolt szavakra. Te tudod, hogy mely szavakkal tudod helyettesíteni a kánikula szót? Vagy hogy melyik szó nem rokonértelmű a programmal?

A képen rajzolt pálmafák láthatók, egy napággyal és bőröndökkel egy szigeten
Neked mi jut eszedbe a nyárról? (Fotó: 123rf.com)

Ha úgy gondolod, hogy a szókincsed egyedülálló, és téged nem lehet becsapni, akkor ezt a kvízt játszva tudod majd megoldani.

Kezdhetjük?

A képen egy grafika látható, gondolkodó fiatal lány.

Ha pedig érdekel, hogy milyen veszélyek leselkedhetnek rád a nyáron a vízparton, akkor ezt a cikket mindenképpen olvasd majd el!

Címkék: kviz | nyár | szinonima

A szerzőről:

Kisanyik Tímea
Újságíró-szerkesztő. Sokéves szakképzési területen szerzett munkatapasztalattal rendelkezik, korábban a feladatai közé tartozott a szakmák népszerűsítése. Újságíróként elhivatottan támogatja azt a célt, hogy a szakképzéshez és a felnőttképzéshez kapcsolódó információk minél több emberhez jussanak el. Szereti a sikertörténeteket, amelyek inspirálóak mások számára, a jövő oktatásához tartozó – akár digitális – fejlesztéseket, amelyek könnyebbé tehetik a munkavégzést. Figyelemmel kíséri a magyar és nemzetközi trendeket, valamint a szakmai versenyeket, rendezvényeket.