SkillsCom: Szakképzési közösségi tér

Szerző: | 2023. október. 2. | Mi leszek?

határidőnapló, online regisztrációs bejegyzéssel

Szeretnél szakmát tanulni? Kíváncsi vagy mi történik a szakképző iskolákban? Szeretnél többet tudni a duális képzésről? Ha legalább egy kérdésre igennel válaszoltál, regisztrálj a SkillsCom közösségi felületen, ahol az igényeidhez igazodó információkhoz juthatsz a szakképzésről.

Az Innovatív Képzéstámogató Központ (IKK) kezdeményezésére indult el a SkillsCom közösségi tér. Az online felület a szakképzés kulcsszereplőinek közös tere, amely lehetőséget ad arra, hogy egymásra találjanak a pályaválasztás előtt álló általános iskolai és a szakképzésben tanuló diákok, a szakképzési intézmények, az oktatók és a duális képzésben szerepet vállaló cégek, munkaadók, vállalkozások.

A SillCom regisztrációt követően érhető el. A személyes profil beállítása után, a felhasználók testre szabott információkat kapnak a szakképzés őket leginkább érintő területeiről és a szakképzéssel kapcsolatos legfrissebb hírekről, eseményekről.

Hogyan használd a SkillCom alkalmazást?

Magánszemélyként 3 kategória közül választhatsz a regisztrációkor.

  • diák,
  • tanár
  • érdeklődő

A regisztráció egy e-mail cím és jelszó megadásával, vagy Facebook, Google és Apple regisztráció útján, az Adatkezelési tájékoztató és a Felhasználási feltételek elolvasását és elfogadását követően lehetséges. A megadott e-mail címre a rendszer küld egy aktiváló linket, amellyel a regisztráció véglegesíthető. Abban az esetben, amikor a regisztráció Facebook, Google és Apple fiókon keresztül történik, a rendszer nem küld aktiváló linket.

A regisztráció után választani lehet az érdeklődési körnek megfelelő szakmák, ágazatok, intézmények, duális partnerek közül.  Az adatok kitöltése nem kötelező, belépést követően a Profilom menüpont alatt bármikor kitölthető, a korábban megadott adatok módosítása is lehetséges.

Ez is érdekelhet!

A szerzőről:

Oláh Erika
Széleskörű tapasztalatot szerzett a hazai oktatási rendszer működéséről. Részt vett az oktatás, a szakképzés területeinek fejlesztésében. Kiemelten fontosnak tartja a továbbképzéseket, a gyermekkori fejlesztéseket, a készségek fejlesztését. Elhivatott abban, hogy az oktatásban résztvevők olyan gyakorlati tudást szerezzenek, amelyet a mindennapi tevékenységeik során alkalmazni tudnak. Mottója: Közös jövőnk alapja a ma gyermekeinek fejlesztése.

Promó

Promó