Star Wars kvíz: a padawan szint

Szerző: | 2023. augusztus. 6. | Kvíz

starwars kvíz - a képeen Darth Wader látható a fénykarddal

Ha ki kellene emelni egyetlen filmet , ami a legnagyobb hatással volt a filmtörténelemre és a popkultúrára, minden bizonnyal a Star Wars (Csillagok háborúja) jutna mindenki eszébe. Nincs olyan film vagy sorozat, ahol a mai napig ne tennének legalább egy apró utalást a Star Wars filmekre. A szereplők, helyszínek, űrjárművek és az előtte sosem látott élővilág egész univerzummá fejlődött nemcsak a filmek, sorozatok vagy játékok szintjén.

Mennyire ismered a Star Wars univerzumot?

Szinte mindenkinek van bizonyos tudása erről az űroperáról, most te is próbára teheted magad, ifjú tanítványom.. A kérdéseket egy leendő padawan könnyedén megválaszolja. Neked vajon sikerül?

star wars kvíz - may the force be with you

(Kép: canva.com)


Szereted a filmek világát? Akkor ez a kvíz is érdekelhet:

Melyik filmsztár látható a képen?


A kiemelt kép forrása: wallpapers.com

A szerzőről:

Lengyel Andrea
Hisz az önfejlesztés és az életen át tartó tanulás fontosságában. Elhivatott a szakmai trendek, jó gyakorlatok, digitális fejlesztések iránt, amelyek megkönnyíthetik a munka világába történő belépést, és kiemelten foglalkoztatja a technológiai fejlődés következtében megvalósuló szakmai megújulás, a munkakörök átalakulása. Mottója: Rugalmasság, fejlődés, digitális megújulás szükséges a közös jövő megalapozására