Varázslatos lények a Föld nevű bolygón – Kvíz

Szerző: | 2023. május. 30. | Kvíz

Strucc napszemüvegben.

Nem kell sem moziba sem egy gamer székbe ülnöd, hogy misztikus képességű, varázslatos lények valamelyikével találkozz. Akár a közvetlen környezetünkben, akár egzotikus országok egzotikus tájain könnyen találhatsz megdöbbentő képességű állatokat vagy varázslatos növényeket.

Emberként könnyen hihetjük, hogy képességben bőven ezek fölött az élőlények fölött állunk, a szél is miattunk fúj, a nap is miattunk süt. Ha csak egy rövid időt szánsz arra, hogy megfigyeld a körülötted lévő, pezsgő természetet, elképesztő dolgokra bukkanhatsz. A természet sokszínűségében és gazdagságában bőven meghaladja az emberi fantáziát.

Önmagad és a Föld nevű bolygó nagyobb tiszteletére tanít.

Te is ismersz ilyen varázslatos lényeket? Képben vagy az állatvilág legmenőbb arcaival? Töltsd ki a kvízt és kiderül!

A képen egy grafika látható, gondolkodó fiatal lány.

A szerzőről:

Lengyel Andrea
Hisz az önfejlesztés és az életen át tartó tanulás fontosságában. Elhivatott a szakmai trendek, jó gyakorlatok, digitális fejlesztések iránt, amelyek megkönnyíthetik a munka világába történő belépést, és kiemelten foglalkoztatja a technológiai fejlődés következtében megvalósuló szakmai megújulás, a munkakörök átalakulása. Mottója: Rugalmasság, fejlődés, digitális megújulás szükséges a közös jövő megalapozására