Star Wars kvíz: Mennyire ismered Ahsoka Tano-t?

Szerző: | 2023. szeptember. 3. | Kvíz

Star wars kvíz - Ahsoka Tano

Alig egy hete debütált a legújabb élőszereplős Star Wars sorozat, az Ahsoka, amelynek középpontja és egyben névadója egy rendkívüli erőhasználó, Ahsoka Tano. Ez a karakter nemcsak különleges kinézete miatt vált a rajongók kedvencévé. Eddig megismert története nem mindennapi, ami egyértelműen egy újabb kvíz után kiált. Na ugye.

Úgy állítottuk össze a kérdéseket, hogy akadjanak köztük könnyebbek, és persze olyat is raktunk bele, amit csak a fekete öves, jedi-templomban nevelkedett, szélsőségesen elvakult Csillagok háborúja rajongók tudhatnak majd. Good luck! Buona fortuna! Sok sikert! Az erő legyen veled!

starwars kvíz - ahsoka tano
(Kép: canva.com)


Te is Star Wars fan vagy? Akkor ez a kvíz is érdekelhet:

Star Wars kvíz: a padawan szint

A borítókép forrása: Youtube

A szerzőről:

Lengyel Andrea
Hisz az önfejlesztés és az életen át tartó tanulás fontosságában. Elhivatott a szakmai trendek, jó gyakorlatok, digitális fejlesztések iránt, amelyek megkönnyíthetik a munka világába történő belépést, és kiemelten foglalkoztatja a technológiai fejlődés következtében megvalósuló szakmai megújulás, a munkakörök átalakulása. Mottója: Rugalmasság, fejlődés, digitális megújulás szükséges a közös jövő megalapozására