Innovációra Magyar! – szakmai konferenciát szervez a JVSZ

Szerző: | 2023. április. 13. | Fősodor

A kép az innovációban résztvevő embereket ábrázolja.

Idén második alkalommal rendezi meg az Innovációra Magyar! interaktív konferenciáját a Joint Venture Szövetség (JVSZ). A 2023. április 21-i rendezvény helyszíne a Bosch Budapest Innovációs Kampusz lesz. Az egész napos konferencián a legújabb vállalati innovációk mellett a kormányzat által támogatott programok bemutatására is sor kerül.

A konferencia témáit, a gazdaság meghatározó ágazatait átfogó, a JVSZ érdekvédelmi szerepét ellátó szakmai fórumok adják. Ehhez igazodva a Joint Venture Szövetség (JVSZ) által szervezett Innovációra Magyar! interaktív szakmai nap programja három tematikára épül. 

  • Innovációs ökoszisztéma fontos szerepe
  • Innovációk a fenntartható jövő szolgálatában
  • Sikeres magyar innovációk a nemzetközi piacon

A szakmai rendezvény izgalmas panel beszélgetésekkel és exkluzív előadásokkal várja az érdeklődőket, sikeres vállalati  vezetőkkel és kormányzati szakértőkkel, akik megosztják tudásukat, tapasztalatukat,  támpontot adnak és jövőképet mutatnak a konferencia résztvevői számára. – számol be róla a Makronóm.
A konferencia célja, hogy az előadók és a szakmai támogatók közösen segítsék a hazai vezetőket, hozzájárulhassanak idén is a fejlődni vágyó vállalatok sikereihez és a fenntartható jövő kialakításához Magyarországon.
A konferencián mutatják be a JVSZ negyedéves Economy Indexét, a JVSZ bevezetésre kerülő gazdasági mutatóját is.
A konferencia részletes programja az alábbi linken érhető el, bővebb információ pedig ezen a linken található.

A konferenciára a teljes napos jegyek mellett  külön témakörökre is lehet jegyet foglalni.  

Ez is érdekelhet: https://szakmatszerzek.hu/hulladekmentes-sport-magyar-diaksport-szovetseg/

A szerzőről:

Szakmát Szerzek
A Szakmát Szerzek! szerkesztőségének célja a hazai szakképzés presztizsének valós erősítése, például sikertörténetekkel, tudományos elemzésekkel a témában. A weboldalon helyet kapnak a szakképzést érintő aktualitások, hírek, valamint a friss kutatási eredmények ismertetései, munkaerőpiaci adatok egyaránt.

Promó

Promó