Videó: Dekoratőr és faipari képzés a 140 éves Kozma Technikumban

Szerző: | 2023. december. 5. | Iskolák, Videók

Világsikerek és többszörös túljelentkezés, karrier lehetőségek és kiemelkedő gyakorlati helyszín – ezt jelenti a szakképzésben a Budapesti Komplex SZC Kozma Lajos Faipari és Kreatív Technikum. Nappali és esti munkarendben is biztosítanak képzéseket. Dekoratőr, faipari technikus, asztalos, de akár grafikus szakmát is lehet tanulni a 140 éves múltra visszatekintő újpesti intézményben.

Huszár Márton, igazgató szerényen, de büszkén mesél a EuroSkills és WorldSkills versenyekről is, vagyis a szakmák Európa- és világbajnokságán elért sikerekről. Az iskolába többszörös a túljelentkezés. A végzős diákok pedig később könnyedén munkát kapnak, de akár a felsőoktatásba is bekerülhetnek. Gálpál Viktor, faipari szakoktató az éppen gyakorlati munkájukat végző tanulók feladatait mutatja be. Gesztes Ágnes, szakoktató pedig a kirakatrendezés órájára engedett betekinteni minket.

Kövess minket YouTube-on még több Szakmát Szerzek videóért!

Segítünk eligazodni a szakmák, szakképzések, továbbtanulási lehetőségek világában.
Bemutatjuk a szakképző intézményeket, azokat az ágazatokat, ahol kiválaszthatod a hozzád legjobban illő szakterületet, hogy néhány év múlva profi és sikeres legyél a munka világában.

A szerzőről:

Lapat Dániel