Videó: Innováció és mesterséges intelligencia a szakképzésben

Szerző: | 2023. október. 25. | Fősodor, Videók

A kép az innovátorok napja kiállításon készült autót ábrázolja.

Innovátorok Napja címmel tartott közös konferenciát a magyarországi Bosch csoport és a Richter Gedeon Nyrt. A mesterséges intelligencia és a digitális innováció természetesen ma már megjelenik a szakképzésben is. Az előadók a videónkban részletezik, hogy milyen képességekkel és milyen képzettséggel tud ma valaki könnyen elhelyezkedni egy modern cégnél, gyárnál, vállalatnál.

Az „Egy asztalnál a mesterséges intelligenciával” szlogen jegyében zajlott eseményen többek között Dr. Szászi István, a Bosch csoport vezetője Magyarországon és az Adria régióban, Dr. Greiner István, kutatási és fejlesztési igazgató, Richter Gedeon Nyrt. Gulyás László, docens, ELTE Informatikai Kar, Mesterséges Intelligencia Tanszék, intézetvezető-helyettes, Egyetemi-Vállalati Együttműködési Intézet előadók voltak jelen.

A kép az innovátorok napja kiállításon készült autót ábrázolja.
Fotó: Szakmát Szerzek

A Zyntern Magyarország által végzett legfrissebb nagy pályakezdő kutatás szerint a legnépszerűbb munkáltatók versenyét a Robert Bosch Kft. nyerte. Ha kíváncsi vagy, hogy melyik cégeknél dolgoznának legszívesebben a fiatalok olvasd el a kutatás eredményeit bemutató cikkünket.

A szerzőről:

Lapat Dániel