Kvíz: A világ leghíresebb festményei

Szerző: | 2023. szeptember. 23. | Kvíz

művészeti kvíz borító

Minden kornak megvoltak a maga influenszerei. Csak éppen akkoriban a posztok és reels videók helyett hatalmas freskókon és olajfestményeken fejtették ki véleményüket a korabeli véleményvezérek, vagyis a festőművészek. Alkotásaik őrzik a történelem legjelentősebb vagy éppen legszörnyűbb eseményeit, szerelmeket, legendákat, valós és megálmodott karaktereket. A legnagyobb művészek víziói az eltelt évszázadok alatt az életünk és az alapműveltség részévé váltak. Ez a kvíz most vizuális próbatételre hív! Tudod melyik képet ki festette?

Te vajon tudod, hogy kinek köszönhetjük ezeket a legendás műveket? Kattints a „START” gombra és teszteld a tudásod!Érdekel a művészet? Akkor ez a kvíz tuti neked való:

Építészeti remekművek kvíz

Kvíz: A világ hét ókori csodája

Budapest melyik kerületében találhatóak meg ezek a híres épületek?

A szerzőről:

Lengyel Andrea
Hisz az önfejlesztés és az életen át tartó tanulás fontosságában. Elhivatott a szakmai trendek, jó gyakorlatok, digitális fejlesztések iránt, amelyek megkönnyíthetik a munka világába történő belépést, és kiemelten foglalkoztatja a technológiai fejlődés következtében megvalósuló szakmai megújulás, a munkakörök átalakulása. Mottója: Rugalmasság, fejlődés, digitális megújulás szükséges a közös jövő megalapozására