Az EFOTT 2024: Családias hangulat és változatos programok a Velencei-tó partján

Szerző: | 2024. március. 30. | Kikapcs

Efott feliratos és teleírt tábla előtt áll két gyerek.

Az EFOTT az idei évben a családok bevonását kiemelten fontosnak tartja. Új kezdeményezésként bevezetik az ingyenes belépést a 14 év alattiak számára, szülői felügyelet mellett.

Az EFOTT fesztivál

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, azaz az EFOTT idén is izgalmas és változatos programokkal várja a fesztiválozókat a Velencei-tó partján, július 10. és 14. között. Az idei év kiemelt jellemzője a családias hangulat és a sokszínű programkavalkád, mely minden korosztálynak tartogat élményeket.

14 év alatt ingyenes belépés

Az EFOTT sajtófőnöke, Budai Marcell, elmondta, hogy idén kiemelten fontosnak tartják a családok bevonását a fesztiválba. Ennek jegyében a szervezők új kezdeményezésként bevezetik az ingyenes belépést a 14 év alattiak számára, szülői felügyelet mellett. Ez lehetővé teszi, hogy a családok együtt élvezhessék az EFOTT hangulatát és programjait.

Az EFOTT új jegytípust is bevezet nappali eseményeire, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb belépési lehetőséget. A fesztivál több mint száz aktivitással, negyven kipróbálható sportággal és számos egyetem részvételével várja az érdeklődőket.

Az EFOTT fellépői

A fesztivál központi gondolata idén a digitalizáció, az innováció, a fenntarthatóság és a zöld energia felhasználása. Az EFOTT egyetemi kampuszán, az UNIverzumban, a felsőoktatási intézmények mellett kiemelt oktatási és innovációs projektek, civil szervezetek és a vállalati szektor is bemutatkozik.

Az esti koncerteket számos hazai kedvenc sztárja fűszerezi majd, köztük olyan népszerű előadók, mint Azahriah, Majka, Krúbi, ValMar, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, BSW, Metzker Viki, Margaret Island, Irie Maffia, Blahalouisiana és a Punnany Massif.

Az idei EFOTT különlegessége, hogy minden nap, délután 2 órától 8 óra 30 percig, a Velencei-tó partján House Pikniket rendeznek, melynek keretében a bulizás mellett a jó hangulatról gondoskodnak a legjobb DJ-k.

Az EFOTT továbbra is az egyetemisták kedvenc nyári bulijaként marad meg, de az idei évben még inkább nyit a családok és az érdeklődők felé, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb programokat és élményeket a Velencei-tó partján.

Az EFOTT 2024 egy újabb fejezetet nyit a fesztivál történetében, és garantáltan emlékezetes élményeket kínál mindazoknak, akik ellátogatnak erre a különleges rendezvényre.

Nyerj páros jegyet az EFFOT-ra az UNIside és az MCC közös kutatásán. Töltsd ki az Így tanultok ti kutatás kérdőívét és nyerj!

https://igytanultokti.uniside.hu/?fbclid=IwAR3ZuPHuavd4WJGpkJu9aifw5t9RkIfjadvk99itPIyBjGG_jb5hX_YKlDw

https://igytanultokti.uniside.hu/?fbclid=IwAR3ZuPHuavd4WJGpkJu9aifw5t9RkIfjadvk99itPIyBjGG_jb5hX_YKlDw

Nyitókép forrása: EFOTT facebook oldala

A szerzőről:

Szigetvári Vilma
Pszichológia alapképzését nemrég fejezte be, így még frissen élnek benne az egyetemi hallagatóként szerzett tapasztalatai a felsőoktatási rendszerről. Sok éves cserkészvezetői múltjával fontos küldetésének érzi a fiatalok segítését. Számára is nehéz feladat volt a szakmájának megtalálása, így szeretne minél inkább segíteni, hogy másoknak megkönnyíthesse ezt a folyamatot.