Több hosszú hétvégével is tervezhetünk jövőre

Szerző: | 2023. december. 30. | Munka

a képen egy asztali naptár látható

Még van néhány napunk a pihenésre, de lassan véget érnek az ünnepek és újra kezdődik a munka. Jövőre, az idei évnél szerencsésebbnek érezhetjük magunkat. Minden ünnepnap hétköznapra esik, így több hosszú hétvégével tervezhetjük a jövő évi szabadságot.

Jövőre három szombati napon kell dolgozni. Az áthelyezett munkanapok augusztus 3-án, december 7-én, és december 14-én lesznek. Ekkor egy nappal rövidebb lesz a hétvége, viszont, a ledolgozott szombati munkanapokért hét hosszú hétvégét kapunk. Ezek közül az egyik, épp a karácsonyi hosszú hétvége, ami 6 napos lesz.

A jövő évi munkanaptár a linkre kattintva tölthető le.

A szerzőről:

Oláh Erika
Széleskörű tapasztalatot szerzett a hazai oktatási rendszer működéséről. Részt vett az oktatás, a szakképzés területeinek fejlesztésében. Kiemelten fontosnak tartja a továbbképzéseket, a gyermekkori fejlesztéseket, a készségek fejlesztését. Elhivatott abban, hogy az oktatásban résztvevők olyan gyakorlati tudást szerezzenek, amelyet a mindennapi tevékenységeik során alkalmazni tudnak. Mottója: Közös jövőnk alapja a ma gyermekeinek fejlesztése.