Még 1 hónapig játszhatsz a PénzFutam pénzügyi kalandjátékkal

Szerző: | 2023. június. 8. | Iskolák

pénzfutam verseny borítókép - gyerekek ülnek körben a füvön

A Pénziránytű Alapítvány és a Medve Matek csapata tavasszal egy országosan elérhető szabadtéri kalandra invitálta a 4-14. évfolyamos diákokat és tanáraikat. Erről a Szakmát Szerzek! is beszámolt. Ebben a testet és agyat egyszerre megmozgató játékban eddig több, mint 14 ezer általános- és középiskolás diák tette próbára pénzügyi tudását a PénzFutam pályáin. A nagy érdeklődésre tekintettel a szervezők a játékot további 1 hónapra meghosszabbították. Ha eddig ez az élmény kimaradt, most a barátaiddal, osztálytársaiddal vagy a családtagjaiddal te is próbára teheted magad!

A szabály a régi, a határidő új

A kalandjáték újra várja 4-14. évfolyamos diákokat és tanáraikat, valamint játékos kedvű családok, baráti társaságok regisztrációját június 8. és július 9. között. Országosan 210 pályán 3 nehézségi szinten teljesíthetőek a feladatok. A már megszokott szabályok alapján, egy online regisztrációt követően a kiválasztott helyszínen indítható a játék. A pályákon – a tavaszi futamhoz hasonlóan – a játékidő alatt összesen 10 pénzügyi feladvány és 10 állomás várja a csapatokat. A feladatok megegyeznek a korábbi feladványokkal, azonban a szervezők ezúttal hosszabb játékidőt biztosítanak. Így minden csapat ezúttal lehetőséget kap a korábbi bónuszfeladatok megoldására is. A résztvevő csapatok az elért teljesítményükről oklevelet kapnak, az elérhető legmagasabb kitüntetés – a PénzFutam Szent Grálja – a gyémánt rang.

Több helyről is érdemes infót szerezned

Az újraindított játék pontos feltételeiről a Pénziránytű oldalán találsz részletes tájékoztatást. Akárhogy is nézzük, 210 helyszín nem kevés, ezt átlátni még a vaktérképeket mester módon kódoló tanulók sem képesek. A helyszínek térkép alapján való megkereséséhez ajánljuk a Medve Matek oldalán elhelyezett, szűrhető „GO Pálya” térképet.

A játék részletes és pontos leírását mindenképpen érdemes átolvasnod, mielőtt a következő kalandra indulsz!

A szerzőről:

Lengyel Andrea
Hisz az önfejlesztés és az életen át tartó tanulás fontosságában. Elhivatott a szakmai trendek, jó gyakorlatok, digitális fejlesztések iránt, amelyek megkönnyíthetik a munka világába történő belépést, és kiemelten foglalkoztatja a technológiai fejlődés következtében megvalósuló szakmai megújulás, a munkakörök átalakulása. Mottója: Rugalmasság, fejlődés, digitális megújulás szükséges a közös jövő megalapozására

Promó

Promó