„Apa ezerrel!” – 2023-ban is

Szerző: | 2023. május. 26. | Fősodor

A képen egy apa a kislányával látható.

Ha van egy frappáns, emlékezetes, szívmelengető, örömteli vagy épp szívszorító apával, apasággal kapcsolatos történeted oszd meg másokkal is az „Apa ezerrel! 2023” pályázat keretében. Mutatjuk a pályázat részleteit.

A nagy érdeklődésre való tekintettel az Apakulcs idén is meghirdette pályázatát apával vagy akár az apasággal kapcsolatos történetek megírására. A pályázaton bárki részt vehet. A kiíró életkortól, nemtől, családi állapottól függetlenül várja az emlékezetes írásokat legkésőbb 2023. május 31-ig.

Az írás szóközökkel együtt legfeljebb ezer karakter hosszúságú terjedelmű, gyorsan megírható, gyorsan elolvasható – és felejthetetlen legyen. Az elkészült írásokat online felületen tudod beküldeni.

Az online eredményhirdetésre 2023. június 18-án, Apák napján, míg a díjak személyes átadására tervezetten ősszel kerül sor.

Mit nyerhetsz?

A legjobb írások az Apakulcs felületein jelennek meg.

A győztes írás szerzője az alábbi nyeremények közül választhat:

  • ingyenesen részvétel egy őszi vagy téli Apakulcs-tréningen (női győztes esetén, a részvétel átadható más számára)

VAGY

  • saját tágabb közösségének egy Apakulcs-előadás az ajándéka.

A pályázat stratégiai partnerei a tavalyi évhez hasonlóan különdíjakat ajánlottak fel a legjobb írás beküldőinek.A teljes kiíráshoz látogasd meg a kiíró honlapját! A tavalyi díjazott írásokat itt olvashatod el.

A szerzőről:

Oláh Erika
Széleskörű tapasztalatot szerzett a hazai oktatási rendszer működéséről. Részt vett az oktatás, a szakképzés területeinek fejlesztésében. Kiemelten fontosnak tartja a továbbképzéseket, a gyermekkori fejlesztéseket, a készségek fejlesztését. Elhivatott abban, hogy az oktatásban résztvevők olyan gyakorlati tudást szerezzenek, amelyet a mindennapi tevékenységeik során alkalmazni tudnak. Mottója: Közös jövőnk alapja a ma gyermekeinek fejlesztése.