Fesztiválozz az Állatkertben!

Szerző: | 2023. augusztus. 9. | Kikapcs

A képen rajzolt állatok ülnek a tábortűz körül

Ha szereted az állatokat, és szeretsz állatkertbe járni, akkor 2023. augusztus 9-13. között látogass el a Fővárosi Állat- és Növénykertbe! A többnapos rendezvény 0. napja az Állatkert születésnapjához és az Állatkertek Napjához kapcsolódik, amelyen érdekes programok várják a látogatókat. Napközben családi programokkal, délutánonként koncertekkel, az este folyamán pedig fellépésekkel várják a látogatókat a szervezők. Az Állatkertben mindig szuper a hangulat, most élvezd a fesztivál érzést!

Fesztivál programok az Állatkertben

Augusztus 9-én 9 és 18 óra között várják a látogatókat az Állatkertbe, míg többi napon reggel 9-től este fél 10-ig tartanak a különleges programok. A pénztárak a nyitónapon 17 órakor, augusztus 10-13. között pedig  20:30 órakor zárnak.

A képen lemúrok csapata látható
Az Állatkert születésnapja alkalmából várnak a színes programok, és a lemúr-lámúr (Fotó: 123rf.com)

A programok között a kicsik és a nagyok egyaránt találnak maguknak szórakoztató elfoglaltságokat. Az általános állatkerti barangolást most szülinapi papírtorta készítés, papírmerítés, nemezvirág készítés, kisfilm válogatás, és élményprogramok színesítik. Kiállítóként vesznek részt a programokon budapesti múzeumok is, mint például a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum, a Róth Miksa Emlékház, a Kiscelli Múzeum, az Afrika Sztorik Afrika Vadvilágáért Egyesület és az Egy Csepp Figyelem Alapítvány kitelepülése. Emellett ki lehet próbálni a Vurstli attrakcióit és a körhintát, az arcfestést, meg lehet nézni a Cosplay bemutatót, részt vehettek kvízjátékokon és állatkerti szakvezetéseken is.

A Főkapu téren nagyszínpadon fellépők koncertjei várják a bulizni vágyókat, például a Kontraszt zenekar, a Blue Canarro Group, az Ocho Macho együttes és a Stereo Swing feat. Szűcs Gabi „Gatsby party”. 

A részletes programokat itt találod.

A szerzőről:

Kisanyik Tímea
Újságíró-szerkesztő. Sokéves szakképzési területen szerzett munkatapasztalattal rendelkezik, korábban a feladatai közé tartozott a szakmák népszerűsítése. Újságíróként elhivatottan támogatja azt a célt, hogy a szakképzéshez és a felnőttképzéshez kapcsolódó információk minél több emberhez jussanak el. Szereti a sikertörténeteket, amelyek inspirálóak mások számára, a jövő oktatásához tartozó – akár digitális – fejlesztéseket, amelyek könnyebbé tehetik a munkavégzést. Figyelemmel kíséri a magyar és nemzetközi trendeket, valamint a szakmai versenyeket, rendezvényeket.