Ha augusztus, akkor Kiscelli Feszt

Szerző: | 2023. július. 6. | Kikapcs

A képen egy színes fesztivál forgatag látszik

Összművészeti fesztivált rendez 2023. augusztus 24. és 26. között a Kiscelli Múzeum alatti lugasos, kerti részen a Kiscelli Oktatási és Kulturális Központ. A Kiscelli Múzeum alatti parkos erdővel körülvett helyszínen minden korosztály megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő programot.

Kiscelli Feszt programok

A rendezvény három napon keresztül várja az érdeklődőket. A fesztiválon pop-rock zenekarok, valamint világzenei, elektro, jazz, fúziós és komoly zenei előadók is színpadra lépnek majd. A rendezvénysorozat bemutatja a világ különböző tájegységeinek zenéit, kulturális örökségét és gasztronómiai kínálatát, valamint közelebb hozza a közönséghez a fiatal zenekarokat.

A könnyűzenei programok mellett színházi előadások is megtekinthetők lesznek. A szervezők gondoltak a gyerekekre is, akiket például bűvész és meseszínházi programokkal várnak. Emellett megtekinthetők lesznek interaktív előadások is, többek között hangszerbemutatók és workshopok, illetve népzenei műsorok. A fesztiválon fellép mások mellett Pátkai Rozina, a Góbé zenekar, a Dirty Slippers, Szebényi Dani és Mike Gotthard, a The Mojo Blues Band, Hesz Ádám és zenekara és az Örkény Színház társulata is. A kuriózumok kedvelőit japán zenei koncert és Kárász Eszter Edith Piaf-sanzonestje várja.

A képen koncertfelvétel látható tömeggel és színpaddal
A könnyűzenei programok a Kiscelli Múzeum alatti parkos erdővel körülvett helyszínen lesznek megtartva (Fotó: 123rf.com)

A háromnapos rendezvénysorozatra lehet vásárolni napijegyet, de aki számára nagyon megtetszik a program, azt várják a kétnapos vagy háromnapos bérletek. A rendezvényre jegyet itt lehet váltani.
Ha pedig szereted a kiállításokat, akkor a fesztivál mellett megtekintheted a Kiscelli Fodrászkiállítást és hajszépségversenyt is, amelyről korábban itt írtunk.

(MTI)

A szerzőről:

Kisanyik Tímea
Újságíró-szerkesztő. Sokéves szakképzési területen szerzett munkatapasztalattal rendelkezik, korábban a feladatai közé tartozott a szakmák népszerűsítése. Újságíróként elhivatottan támogatja azt a célt, hogy a szakképzéshez és a felnőttképzéshez kapcsolódó információk minél több emberhez jussanak el. Szereti a sikertörténeteket, amelyek inspirálóak mások számára, a jövő oktatásához tartozó – akár digitális – fejlesztéseket, amelyek könnyebbé tehetik a munkavégzést. Figyelemmel kíséri a magyar és nemzetközi trendeket, valamint a szakmai versenyeket, rendezvényeket.