Kvíz: Híres szobrok

Szerző: | 2024. január. 19. | Kvíz

A szobrok építésére ősidők óta különös belső késztetést éreznek az emberek. Az alkotásához a legkülönbözőbb anyagokat használjuk. A márvány, a gipsz, a bronz vagy az agyag a legkedveltebb, de készítettek már szalmából is monumentális állat szobrokat. A jégnek köszönhetően is szebbnél szebb szobrok épültek és a homokot sem csak homokvár építésére használjuk.

Szó mi szó a képzeletnek semmi nem szab határt. Ebben a kvízben néhány klasszikus szobrot hoztunk. Vajon hány kvíz kérdésre tudod a választ?

Tedd próbára a tudásod! Azt nem ígérhetjük, hogy a hibátlan kvízért szobrot állítunk, de a felhőtlen kikapcsolódást garantáljuk.

A kérdéseket a START gombbal indíthatod. Ha végeztél, kattints a BEFEJEZÉS gombra!

Buzdító szöveg nyíllal régi foglalkozások kvízhez.

Címkék: kvíz | rejtvény | szobrok

A szerzőről:

Oláh Erika
Széleskörű tapasztalatot szerzett a hazai oktatási rendszer működéséről. Részt vett az oktatás, a szakképzés területeinek fejlesztésében. Kiemelten fontosnak tartja a továbbképzéseket, a gyermekkori fejlesztéseket, a készségek fejlesztését. Elhivatott abban, hogy az oktatásban résztvevők olyan gyakorlati tudást szerezzenek, amelyet a mindennapi tevékenységeik során alkalmazni tudnak. Mottója: Közös jövőnk alapja a ma gyermekeinek fejlesztése.

Promó

Promó