Állati jó – fotópályázat kiskedvencekről készített alkotásoknak

Szerző: | 2023. június. 22. | Kikapcs

A képen egy kislány öleli a kutyáját.

A telefonod tele van a kiskedvencedről készült cukibbnál cukibb fotókkal?  Válassz közülük és küldd be a Central Médiacsoport Zrt. fotó pályázatára, lehet te nyered meg az 50 ezer forint értékű ajándékkártyát. A Central Médiacsoport Zrt. fotópályázatot írt ki kisállatokról készült alkotások készítésére és beküldésére. A több kategóriában meghirdetett fotópályázaton bárki részt vehet. A fotópályázat nyertes játékosa, amellett, hogy eldicsekedhet kiskedvencének mindent elsöprő sikeréről egy 50 ezer forint értékű ajándékkártya boldog tulajdonosa is lesz.  

A fotópályázat legfontosabb részletei

Ha eldöntötted, hogy a kiskedvencedről készült fotókat szeretnéd megosztani másokkal is ezekre a részletekre figyelj!

Első lépésben válassz a kisállatról készült a „Simit kérek!” kategóriában nevezhető képek közül. Ha nincs a galériában ehhez a témához illeszkedő fotó vagy nem tudsz dönteni melyikkel nevezz a pályázatra, akár egy újabbat is készíthetsz.

Ha sikerült kiválasztani a díj elnyerésére esélyes alkotást ezen az oldalon tudod feltölteni.  Figyelj a határidőkre is! 2023. július 3. 12:00-tól 2023. július 9. 10:00-ig tart a nevezés.

Nevető kislány a cicájával a szabadban.
Július 9-ig lehet beszállni a játékba, egy „Simit kérek” témájú fotóval. (Fotó: 123rf)

Ha kíváncsi vagy, hogy eddig milyen kategóriában, mely fotók nyertek kattints a linkekre.

A játékszabályzatot erre a linkre kattintva olvashatod el.

Ha érdekel a fotózás, jelentkezz Pest vármegye értékeinek népszerűsítését célzó felhívásra is, amelynek részleteiről korábbi írásunkból tájékozódhatsz.

Viszont ha csak egy könnyed kis szórakozásra vágysz, töltsd ki állati jó kvízünket, amely az állattartás rejtélyes világába kalauzol.

A szerzőről:

Oláh Erika
Széleskörű tapasztalatot szerzett a hazai oktatási rendszer működéséről. Részt vett az oktatás, a szakképzés területeinek fejlesztésében. Kiemelten fontosnak tartja a továbbképzéseket, a gyermekkori fejlesztéseket, a készségek fejlesztését. Elhivatott abban, hogy az oktatásban résztvevők olyan gyakorlati tudást szerezzenek, amelyet a mindennapi tevékenységeik során alkalmazni tudnak. Mottója: Közös jövőnk alapja a ma gyermekeinek fejlesztése.

Promó

Promó