Közlekedési kvíz: Te szabályosan tekersz kerékpárral?

Szerző: | 2023. augusztus. 19. | Kvíz

közlekedési kvíz, útra festett kerékpáros jelzés

Bringázni nemcsak egészséges, de szuper időtöltés is. Tekerhetsz egyedül vagy csoportosan, gurulhatsz városban, földúton vagy vadregényes környezetben a Balaton körül. Egy dolog mindenképpen közös ezekben, az, hogy mindez csak akkor éri meg, ha vigyázol magadra és az utakon a többi közlekedőre is. A jogosítvány megszerzése elképzelhetetlen a sikeres KRESZ-vizsga nélkül. Bringára azonban bárki felpattanhat anélkül, hogy tisztában lenne a rá vonatkozó előírásokkal. Ez a kvíz teszteli, te mennyire vagy képben a kerékpárosokra vonatkozó közlekedési szabályokkal.

A start gombra kattintva indulhat a bringás kvíz!

bringa kvíz start


Ha jobban szereted a veszélyt a filmekben, mint a való életben, akkor ez a kvíz is neked szól

Kvíz: Te túlélnél egy cápatámadást?

A közlekedési kvízben csak néhány fontos szabályra tudtuk felhívni a figyelmed. Az egészséged megóvásához szükséges további jótanácsokat, a közlekedési szabályok pontos és precíz leírását, a kerékpár felszereltségére, illetve az utakon való megfelelő viselkedésre vonatkozó információkat  olvasd el a Magyar Kerékpárosklub által összeállított Kisokosban.

A szerzőről:

Lengyel Andrea
Hisz az önfejlesztés és az életen át tartó tanulás fontosságában. Elhivatott a szakmai trendek, jó gyakorlatok, digitális fejlesztések iránt, amelyek megkönnyíthetik a munka világába történő belépést, és kiemelten foglalkoztatja a technológiai fejlődés következtében megvalósuló szakmai megújulás, a munkakörök átalakulása. Mottója: Rugalmasság, fejlődés, digitális megújulás szükséges a közös jövő megalapozására

Promó

Promó