Retró kvíz: A mókusmájkrémtől a Trapper farmerig

Szerző: | 2023. augusztus. 6. | Kvíz

retró kvíz - régi tárgyak és egy pinup lány.

Ez a kvíz  visszarepít az időben és még DeLorean-re sem lesz szükséged hozzá! Bizony volt idő, mikor sem TikTok, sem Insta nem volt, kazettán hallgattuk a zenét, a falra vetítve néztük a filmeket, közben pedig toltunk egy kis bambit a haverokkal. Oldalba vertük a tévét, ha nem volt jó a kép, óriáskifliben kaptuk a hotdogot, és bélyeget gyűjtöttünk követők helyett. Ó, azok a barbár idők..

Na de térjünk is a lényegre! Te tudod miből készült a mókusmájkrém? Létezett olyan valaha, hogy mambó szoknya? Hasonlóan izgalmas kérdésekre keressük a választ! Te vajon minden kérdésre helyesen felelsz majd?

Kedvet kaptál? Ez a kvíz csak rád vár!

Buzdító szöveg nyíllal, kertek alatt állattartás témájú kvízhez.


Ha szereted az időutazást, ez a kvíz is érdekelhet:

Nagy történelmi szépségkvíz – Időutazás a rózsaszirmoktól a krokodilürülékig

A szerzőről:

Lengyel Andrea
Hisz az önfejlesztés és az életen át tartó tanulás fontosságában. Elhivatott a szakmai trendek, jó gyakorlatok, digitális fejlesztések iránt, amelyek megkönnyíthetik a munka világába történő belépést, és kiemelten foglalkoztatja a technológiai fejlődés következtében megvalósuló szakmai megújulás, a munkakörök átalakulása. Mottója: Rugalmasság, fejlődés, digitális megújulás szükséges a közös jövő megalapozására