JOBVERSE – Térj haza egy új állással

Szerző: | 2023. szeptember. 18. | Munka

Munkakeresés illusztrálásához készült gondolattérkép látható a képen.

Űrt érzel a karrieredben? Állást keresel vagy munkahelyet váltanál? Vagy egyszerűen csak szeretnél időben értesülni a legfrissebb munkaerőpiaci lehetőségekről? Akkor látogass el a JOBVERSE 2023 izgalmas programokkal és konferenciákkal egybekötött kétnapos rendezvényére a Budapesti Olimpiai Központ (BOK) „A” rendezvénycsarnokba. 

JOBVERSE 2023 őszi állásbörze

2023. szeptember 27-28 között az egyik legismertebb hazai állásportál támogatásával kétnapos rendezvényt szervez a Frissdiplomás Kft. A budapesti BOK csarnokban tervezett rendezvény számos érdekes programmal készül a látogatóknak.

Az állásbörze ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvény szervezői pályakezdőket és pályamódosítókat egyaránt várnak.

(

JOBVERSE konferenciák

Az állásbörze mindkét napján szakmai konferencián vehetnek részt a látogatók. Szeptember 27-én a járműipar jövőjéről szóló Automorrow konferencián szó lesz az ágazat legújabb fejlesztéseiről, a gyártástechnológiai változásokról is de szó esik a fenntarthatóságról és a mesterséges intelligenciáról is.

A jövőbe mutató konferencián az autóiparban dolgozók, az ágazat iránt érdeklődő fiatalok és a tapasztalt szakemberek szemszögéből is megvilágításba kerülnek az ágazatot érintő változások. 

Milyen irányba fejlődik a járműipar? A fejlődés hogyan érinti az ágazatban dolgozók munkáját?

A konferencia programjáról itt találsz részletes információt. 

Egyensúly keresés a munka és magánélet között

Az állásbörze második napján a „WORK-LIFE Balance” konferencia keretében szakértők segítik a résztvevőket a munka és a magánélet közötti egyensúly kialakításában, amelyhez kerekasztal-beszélgetés és előadások mutatják az utat.

Az állásbörze szervezői elismert pszichológusokat, life és business coachot, mindfulness oktatót hívtak segítségül, a szakemberektől való tanulás lehetősége mellett inspiráló vállalkozókkal, írókkal találkozhatnak a részvevők. 

A JOBVERSE második napján a dolgozó nők egyik legnagyobb kihívása lesz az állásbörze központi témája. A munka és a magánélet összehangolását segítő előadások várják a résztvevőket. (Fotó:123rf)

További programok

A BT Karrierszínpadán, mindkét nap előadásokkal várják az érdeklődőket többek között szó esik arról, hogyan tudjuk magunkat pozícionálni pályakezdőként vagy milyen módszertanra épül az önismereten alapuló álláskeresés. 

Ha kíváncsi vagy milyen elvárásai vannak a Z generációs munkavállalóknak vagy milyen jogok és kötelességek jellemzik a munka világát, kattints a linkre!

A szerzőről:

Oláh Erika
Széleskörű tapasztalatot szerzett a hazai oktatási rendszer működéséről. Részt vett az oktatás, a szakképzés területeinek fejlesztésében. Kiemelten fontosnak tartja a továbbképzéseket, a gyermekkori fejlesztéseket, a készségek fejlesztését. Elhivatott abban, hogy az oktatásban résztvevők olyan gyakorlati tudást szerezzenek, amelyet a mindennapi tevékenységeik során alkalmazni tudnak. Mottója: Közös jövőnk alapja a ma gyermekeinek fejlesztése.