Magyar labdarúgó válogatott kvíz

Szerző: | 2023. november. 12. | Kvíz

Magyar labdarúgó válogatott a Himnuszt énekli a magyar szerb eb selejtező meccs előtt.

A Magyar Labdarúgó Válogatottat két meccse választja el attól, hogy kijuthassanak a 2024 nyarán rendezett németországi Európa Bajnokságra. Ennek alkalmából teszteld tudásodat, hogy mennyit tudsz róluk!

A Magyar Válogatott november 16-án este játszik Bulgáriában Bulgária ellen, majd november 19-én délután a Puskás Arénában Montenegró ellen. Ezen meccseket, és a többi csapat meccseit nézve nagyon kicsi az esély csak arra, hogy ne jussanak ki az Európa Bajnokságra.

Te mennyire ismered a válogatottat? Mit tudsz a válogatott történetéről? Ismered-e a válogatott jelenlegi és korábbi tagjait? Teszteld tudásod az alábbi kvízzel! Kattints a start gombra és indul is a teszt.

A kvíz végén, ha az összes kérdésre választ adtál, mindenképp nyomj rá a befejezés gombra, hiszen akkor tudhatod meg, hogy válaszaid helyesek voltak-e.

Buzdító szöveg nyíllal régi foglalkozások kvízhez.

Esetleg érdekel, hogy fel tudsz-e ismerni filmekben elmaszkírozott híres színészeket? Ha igen, akkor töltsd ki az erről szóló tesztünket.

A kiemelt kép forrása: Magyar Labdarúgó Szövetség honlapja.

A szerzőről:

Szigetvári Vilma
Pszichológia alapképzését nemrég fejezte be, így még frissen élnek benne az egyetemi hallagatóként szerzett tapasztalatai a felsőoktatási rendszerről. Sok éves cserkészvezetői múltjával fontos küldetésének érzi a fiatalok segítését. Számára is nehéz feladat volt a szakmájának megtalálása, így szeretne minél inkább segíteni, hogy másoknak megkönnyíthesse ezt a folyamatot.